oscars 2009 – red carpet winners & losers (κουμπάρες alert!!)

Standard
 

χαμόγελα... νικητών! Άντε και του χρόνου!!!

χαμόγελα... νικητών! Άντε και του χρόνου!!!

Τα βραβεία κινηματογράφου τα ξέρεις, τα διάβασες, τα έμαθες, τα είδες, σου τα είπαν οι ειδήσεις. Τους νικητές όμως του κόκκινου χαλιού, …. πολλοί εζήλεψαν, και πολλοί εμίσησαν!!!

Kate Winslet
Kate Winslet
η στιγμή της δικαίωσης!

η στιγμή της δικαίωσης!

 η Αγγλίδα, πρώη ζουμερή, και νυν κομψοτάτη, υπερ-ταλαντούχα, υπερ-υποψήφια, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ και πάνω απ’ όλα προσωπική μου αγαπημένη, …αλλά αυτή τη φορά ΟΧΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ στο κόκκινο χαλί!!!!!

Marion Cotillard

Marion Cotillard

 η Γαλλίδα Marion Cotillar, εδώ ως η απόλυτη rock ‘n’ roll princess! Γαλλική φινέτσα, ευρωπαϊκό ταμπεραμέντο, class all the way! Και ακόμα τραγουδάμε Padam, padam, padammmmm    

Marisa Tomei

Marisa Tomei

Marisa Tomei, παλιά αγαπημένη και συνονόματη, χωρίς ιδιαίτερα σχόλια, υποψήφια για β’ γυναικείο ρόλο, πάντα θεά, εδώ με Vercace και όποιος καταλαβαίνει ότι έχει πατήσει τα 40 ….ages ago, να σηκώσει το χέρι ΤΩΡΑ. 

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Καλά περίμενε κανείς να μην βάλω το απόλυτο DRESS FOR SUCCESS κορίτσι του holywood στο μίνι αυτό φωτο-ρεπορτάζ; Γίνεται; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Sarah σε αγαπάμε και αναμένουμε με αγωνία το sequel του SEX N THE CITY στη μεγάλη οθόνη!

Jessica Biel

Jessica Biel

Jessica Biel, έτσι για το ξεκάρφωμα, και μία πιτσιρίκα, με αγαπημένο σχεδιαστή, εδώ την ώρα που καταυθάνει σ το θρυλικό πάρτυ του Vanity Fair ΚΑΙ ΑTTITUDE… γεννηθήσας 1982! Βρε για δες το παπαδοκόριτσο πως μεγάλωσε!!! 

Naomi Watts

Naomi Watts

Naomi Watts, εκκεντρικά ρομαντική, τρυφερή, ιδιαίτερη παρουσία, σε κάθε πάρτυ, σε κάθε κόκκινο χαλί σε κάθε της εμφάνιση, τα φλας έχουν μάθει πια να την ακολουθούν.
Melissa George

Melissa George

Μικρότερη, ανορεξικότερη, αλλά πολύ ιδιαίτερη παρουσία η Melissa George, με έντονη βρετανική προφορά και χολυγουντιανό σταριλίκι μετά από την πρόσφατη συμμετοχή της στο Grey’s Anatomy. Ντεμπουτάντ με μέλλον και προσωπικότητα.
Kate Bosworth

Kate Bosworth

Εδώ φθάνει στο πάρτυ του Vanity Fair, η μόλις 26 ετών Kate Bosworth, το νεαρότερο μοντέλο στην ιστορία της καμπάνιας των Calvin Klein Jeans, το γνωστό Indie girl, με indie επιλογές τόσο στον κινηματογράφο, (βλέπε RULES OF ATTRACTION, βασισμένο σε βιβλίο του αγαπημένου Brett Easton Ellis), όσο και ενδυματολογικά, μου αρέσει, μου αρέσει, μου αρέσει!!!

 
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Αμερικανιά; Aγαπώ-να-την-μισώ, ΦΙΛΑΡΑΚΙ, τζενάκι, τζενούλα, κι εγώ έτσι θα έκανα στη θέση σου αν φορούσα αυτό το φόρεμα!!! Όσες βαφές και να κάνεις, όσα houte cutoure και να βάλεις, πάντα είσαι βαρετά νόστιμη και girl next door, ενώ πάντα έχεις χάσει το παληκάρι… από την επόμενη κυρία! Πέρα από τις ανοησίες, η τουαλέτα είναι απλά YΠΕΡΟΧΗ!

Angelina

Angelina

Ό,τι και να φοράει είναι μία από τις γοητευτικότερες γυναίκες του πλανήτη. Απλά περιμένω να την δω πιο χαλαρή, και … χρωματιστή. Εδώ, η απόλυτη ενσάρκωση του αμερικάνικου συντηριτισμού-πουριτανισμού, όταν έχεις οικογένεια, φοράς μόνο μάυρο, ή άσπρο, μίνιμαλ, γεωμετρική γραμμή, και κοιτάς ψηλά, προς το πουθενά … τυχόν και σε παρεξηγήσουν αυτοί οι κακοί άνθρωποι οι δημοσιογράφοι!
 
Penelope Cruz

Penelope Cruz

showbiz_oscars_27_j_491659a

Η ισπανική εκδοχή της πραγματικής γυναικείας ομορφιάς, και του ταλέντου, στο πρόσωπο της Penelope, ήδη από το πρώτο ή δεύτερο ποστ αυτού του blog μιλούσα για την απαράμιλη ομορφιά της… δεν μπορώ παρά να βάλω και δεύτερη φώτο της! Θ-Ε-Α!
 
 το τελευταίο το άφησα για το τέλος. Υπότιτλος, «Όπου γάμος και γιορτή…»
Madge!

Madge!

Σχολιάστε