blog-ο-βραβευτήκαμε!

Standard

yupi!

κι όχι απ’ όπου κι όπου, από την Γουοσινγκτώνα, την μεγαλούπολη, κι από blogger αγαπημένη και σπουδαία (είμαι πια εθισμένη στα posts της)!!!

τι να πω, καταρχήν δεν το περίμενα,

κατά δεύτερον η απονομή ήταν συγκινητική, η σαμπάνια γαλλική και το κόκκινο χαλί, ήταν όντως κατακόκκινο!

τώρα για λίγο behind the scenes γιατί ξέρω ότι ψοφάς, να σου πω ότι τα βραβεία παρουσίασε το Δεσποινάριο!

το οποίο εμφανίστηκε με άσπρο Issey Miyake, ειδική παραγγελία για την ξεχωριστή βραδιά.

http://despinarion.wordpress.com/2010/09/29/the-blog%CE%BFscars/

Καλεσμένοι και βραβευμένοι συνδέθηκαν διαμέσου μηνυμάτων όλο χαρά και συγκίνηση. Έκδηλη ήταν η έκπληξη και η ικανοποίηση σε Βουκουρέστι, Αθήνα και λοιπές μπλογκο-πόλεις, όπου σύσσωμοι δεν έπαψαν να πίνουν και να επαινούν μέχρι την 5η πρωινή.

ψίθυροι στους μπλογκο-κύκλους μιλούν για μία ακόμη απονομή, αυτήν την φορά στην Ρόδο, με οικοδεσπότη τον βραβευμένο Γαβριηλ την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010.

http://alloukiallou.blogspot.com/

επειδή όμως το βραβείο είναι σκυτάλη όπως λέει και το γλυκό και γενναιόδωρο Δεσποινάριο, από αυτό εδώ το πόστο θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να απονείμω 2 βραβεία.

το πρώτο το παραδίδω στη μπλογκο-δασκάλα Ριτς. Οι συστάσεις είναι περιττές.

http://ritsmas.wordpress.com/

Με το που διάβασα το μπλογκ της, – πένα αιχμηρή και με τάλαντο από τα λίγα – (με το οποίο προς Θεού, δεν τολμώ ουδεμία σύγκριση) αμέσως έπιασα λάπτοπ στα χέρια κι έπιασα δουλειά.

και το πρώτο το παραδίδω στην αγαπημένη μπλογκο-στυλίστα “Απλή θυγάτηρ της Εύας..όπως όλαι”…. glaykidarling. Γιατί έτσι μου αρέσει. Είναι όπως η Άμστελ.

μου αρέσει το γράψιμο της, λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζει απίστευτες φώτο από κορυφαία editorial μόδας και όχι μόνο με ένα λόγο χειμαρρώδη, οργισμένο, γεμάτο χιούμορ και αλήθεια.

http://glaykidarling.wordpress.com/

Ένα σχόλιο »

  1. congratulations και συγχαρητήρια επί το ελληνικότερον! Γουοσινγκτώνα φορ έβερ εντ έβερ! Είδες; Μόνο στα εξωτερικά αναγνωρίζονται τα ταλέντα! Σήμερα βλέπω είναι η μέρα που ανοίγουν τα φτερά, να την καθιερώσουμε: 1η Οκτώβρη, παγκόσμια ημέρα φτερούγας!

  2. έπρεπε να σε συγχαρώ και ως Αλίκη! Και ελπίζω αυτή τη φορά, αγαπητή Μαρίζα, να είσαι ικανοποιημένη από τις απολαβές σου!

  3. χχεχεχεεε
    έτσι όπως τα λες!
    μία λεπτομερειούλα όμως :
    τα βραβεία Oh My Blog! 2010 θα απονεμηθούν εν Ρόδω και ουχί εν Αθήναις!
    Μην πάρετε λάθος πτήση!

    η ηλεκτρονική διεύθυνση πάντως όπως και η ημέρα και η ώρα (Ελλάδος) είναι σωστή!
    σε περιμένω λοιπόν με ανοικτάς αγκάλας συντρόφισσα συνμπλογκέρισσα!
    Κυριακή, 03-10-2010 στις 15:00ΩΕ

  4. Α!!!! μον ντιε! Τι ομορφα που συνεχιζεται αυτη η σκυταλη, και κυριως ποσο χαιρομαι που ολοι οι παραληπτες εχουν χιουμορ. Δε ειναι τυχαιο οτι ανθρωποι με χιουμορ εχουν ΚΑΙ φαντασια. Μα και το φορεμα που μου φορεσες το λατρεψα.

    Τωρα οι δικοι σου παραληπτες ειναι εξαιρετικοι. Για την Ριτσα τι να πω. Ειναι μοναδικη. Και την Γλαυκη μολις την ανακαλυψα.

    Μαριζακι μου σ’ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Ελπιζω την επομενη φορα.. να τα καταφερουμε. Πολλα φιλια!

  5. Τώρα σας εντόπισα. Καλημερα Μαρίζα,καλημερα Δεσποινιώ εξ Ουασινγκτώνος, που λένε.
    Πλάκα έχουν αυτά τα βραβεία. Είναι ένα είδος ενίσχυσης του ηθικού και εν μέρει και αναγνώρισης.
    Θυμαμαι τα δύο πρωτα χρόνια που ειχα το μπλογκ μου καποιοι με ειχαν βραβεύσει και μάλιστα το πρώτο βραβείο. Πώς είχε γινει αυτό ποτέ δεν κατάλαβα, αλλα ηταν γεγονός.Αυτό το γεγονος δημιουργησε γκρινιες, ζηλιες κλπ κλπ… Το αστείο είναι ότι αμέσως μετά ενας μπλογκοφιλος που τωρα ειναι πασοκος μεγας εστησε κυβέρνηση με μπλόγκερς. Εμενα με διορισε υπουργο Εξωτερικών. Ομολογω ότι πολυ το είχα χαρεί τότε και τις πρώτες νυχτες στον υπνο μου έβλεπα σκηνές από τις διάφορες επαφές που ειχα με ηγετες στον κόσμο, τις υπόγειες διαδρομές, τις μυστικές υπηρεσίες, όλον αυτό τον χαμο… Αλλά τα όνειρα κρατάνε λίγο κι αυτό είναι καλό, γιατί θα έχαναν τη σημασία τους αν επαναλαμβάνονταν στο ίδιο μοτίβο
    Κορες μου αγαπημένες, ειστε εξαιρετικές και ο,τι κι αν κάνετε, το αξίζετε.
    φιλια

Σχολιάστε